Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Marcel Buijs GESLAAGD

dinsdag 28 mei 2024
Afgelopen woensdag 22 mei moest Marcel Buijs examen doen voor zijn praktijk gedeelte korfbal trainer.
Na vele avonden theorie die gegeven werd door Gert Krook moest Marcel een naar hem gestuurde training uitwerken en in de praktijk uitvoeren met zijn A1.
Jelte en Johan die als begeleiders betrokken waren en Marcel moesten begeleiden waren die avond ook aanwezig en keken samen met Chris Kaper de training. 
Chris die zelf drie keer in de zaalfinale heeft gestaan was erg enthousiast en had zelfs een aantal oefeningen gezien die hij niet kon .
Er werd goed geluisterd naar de oefenstof door de A1 die door 2 spelers van de B1 uit 12 personen bestond . 
Chris was erg enthousiast over de uitvoering en de duidelijke uitleg van Marcel en natuurlijk moeten we Joey niet vergeten die een belangrijke rol heeft in dit geheel.
Na ongeveer 45 minuten had Chris het gezien en kwam ons als begeleiders vertellen dat Marcel geslaagd is om daarna met Marcel het gesprek aan te gaan en ook hem de mededeling deed dat het prima is gegaan,  geslaagd dus,.
Dat Marcel de staf volgend seizoen gaat versterken was bij de meeste wel bekend maar dat is nu wel een trainer met diploma en heel veel enthousiasme die voor de groep komt te staan.
OKV  en natuurlijk Jelte en Johan wensen jou veel korfbal plezier in je nieuwe uitdaging. 
 






Johan Bruins